A hideg sajtolásos, sajátos feldolgozási eljárás során az őrlemény a tökmagra jellemző ízét, illatát és színét is megőrzi. Alkalmazásával így különlegesebbé tehetjük az ételeket.
A Nature Cookta Tökmagliszt konyhai alapanyagot a süteményeknél, tésztáknál, kenyereknél tudjuk leginkább felhasználni. Búzaliszttel vagy más maglisztekkel elkeverve is különleges ízélményt nyújt, de csak tökmaglisztet használva is bámulatos eredményt kapunk. A felhasználási variációknak pedig csak a képzelet szab határt.
Ezzel a termékkel készíthetünk reggeli péksüteményeket vagy a pizza tésztáját is feldobhatjuk vele. Fontos tudni, hogy kizárólag maglisztekből készült kenyerek, sütemények könnyen morzsálódhatnak, ezért célszerű az eredeti receptben szereplő tojásmennyiséghez képest eggyel többet felütni hozzá. A sütésen kívül kihasználhatjuk még nagyfokú folyadékfelszívó képességét is: mártások, szószok, öntetek sűrítésére kiváló, nagyszerű állagot varázsol nekik.
A tökmagliszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% tökmagliszt
Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 1479 kJ/ 352 kcal Zsír: 7,2 g amelyből telített zsírok: 3,11g Szénhidrát: 4,31 g amelyből cukrok: 3,95 g amelyből: keményítő: 0,36 g Rost: 11,22 g Fehérje: 61,76 g Só: 0 g
Kiszerelés: 500 gramm