A szőlő azon kevés növényekhez tartozik, amelyeknek sok része felhasználható. Nem csak nyersen fogyasztható, a gyümölcshúsból borokat készítenek, a magjából pedig olajat és lisztet is előállítanak.
A szőlőmagból készült liszt teljes mértékben beilleszthető a paleolit étrendbe is. Étkezéseinkbe nagyon jól beépíthető a kissé kesernyés ízű konyhai alapanyag. Süthetünk vele kenyereket és süteményeket is, a szőlő aromája remek ízvilágot hoz létre. Sütéskor érdemes úgy használni, hogy az előírt liszt 3-5%-át helyettesítjük a Nature Cookta Szőlőmagliszttel. Tegye gazdagabbá ezzel az alapanyaggal a készített fogásokat. A szőlő magjából készített őrlemény a napszak bármely étkezésébe beilleszthető, értékes beltartalmú összetétel. Az ajánlott mennyiséget, mely napi 1 teáskanál, ne lépje túl!
A szőlőmagliszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Átlagos tápérték 100 g-ban: energia: 554 KJ/ 133 kcal zsírok: 6,64 g amelyből telített zsírok: 0,91 g szénhidrát: 4,74 g amelyből cukor: 2,9 g fehérje: 11,55 g só: 0 g
Tartalmaz: 100% szőlőmagliszt
Kiszerelés: 250 gramm