Kizárólag olyan mandulaszemek kerültek feldolgozásra, melyeknek a vékony hártyája is eltávolításra került. Teljes biztonsággal süthetünk a Nature Cookta Mandulaliszttel, melyet a paleósok, vegánok és vegetáriánusok is nap mint nap bátran fogyaszthatnak. Ez az alapanyag sokféleképpen felhasználható, akár sűríthetünk is vele, hiszen nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot képes felvenni. Kiválóan használható péksütemények, kenyerek, muffinok, sütemények sütéséhez, vagy akár olyan krémek elkészítéséhez, amelyeknek az ízvilágához illik a mandula íze. Ha a receptben előírt liszt mennyiségét csakis mandulaliszttel vagy teljesen gabonamentes liszttel helyettesítjük, akkor eggyel több tojást használjunk, mint amit a recept eredetileg megad. A különleges francia sütemény, a macaron elkészítéséhez is remek alapanyag a Nature Cookta Mandulaliszt. Ez a sütemény egy kis gyakorlattal házilag is elkészíthető, nagyon finom, könnyű, habcsókszerű édesség.
Amennyiben a diófélékre érzékeny vagy allergiás, kerülje a mandulaliszt fogyasztását is!
Felbontás után a hűtőben tartandó!
A mandulaliszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1318 kJ/315 kcal zsírok: 11 g amelyből telített zsírok: 1 g szénhidrát: 4 g amelyből cukor: 0 g fehérje: 40 g só: 0 g
Tartalmaz: 100% mandulaliszt
Kiszerelés: 250 gramm