A kivételes alapanyagot nem csak az ételek ízesítésére, hanem akkor is használhatjuk, ha a főtt tojást és a diót a héjától akarjuk megszabadítani. A 100% természetes rózsaszín kristályokat kézzel bányásszák, védetten minden káros környezeti hatástól.
A környezeti hatásoktól, ipari beavatkozásoktól védett őssót, 400-600 méteres mélységekben, kézzel bányásszák. A folyamat során a sódarabokat a napon szárítják meg, majd ezután gondosan átválogatják, szín szerint szortírozzák. A só, mint a vallási rítusok résztvevője, már az egyiptomiaknál, rómaiaknál és a görögöknél is fontos szerepet töltött be. Az első árucikkek egyike volt, amellyel az emberek kereskedtek.
A Nature Cookta Himalája rózsaszín só felhasználásával ételeink ízletesebbek lesznek. Alkalmazza különböző előételek, fogások, desszertek készítésénél is! Ha főzés, sütés után teszünk belőle az elkészített finomságokhoz, akkor eredeti íze és kristályszerkezete is meg tud őrződni. A hagyományos só kiváló helyettesítője gyümölcsökhöz adva meggátolja azok bebarnulását. Kiváló praktika, ha a forrásban lévő vízhez adagolja, így az ételek elkészítési ideje is lerövidíthető.
A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
A Himalája kristálysó fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Származási hely: Pakisztán
Tartalmaz: 100% rózsaszín himalája só NaCl tartalom: ~98%
Kiszerelés: 1000 gramm