A Nature Cookta Bambuszrost hazánkban még újdonságnak számító, liszt állagú konyhai alapanyag, a bambuszrost liszt. Egyáltalán nem rejt magában allergéneket és tartósítószereket a bambuszrostliszt. Bármely étkezés során tudja hasznosítani, az elkészített ételek kifogástalan ízéért és textúrájáért felelős.
A Távol-Kelet egzotikus hangulatát idézi a hazánkban is egyre népszerűbb bambusz. Ez az örökzöld növény az idők során túlnőtt dísznövény mivoltán.
A bambuszrost a konyhában
A Nature Cookta Bambuszrost tészták, sütemények állagának javításához ajánlott. Felhasználásával ízletes és omlós pékárukat készíthetünk. A kenyerek kérge ropogósra sül, szeletelése pedig a bambuszrost hozzáadásával sokkal könnyebbé válik. Alkalmazásával az elkészült ételek eltarthatósági ideje is megnövelhető. A 100%-ban növényi rost nagyon jó duzzasztó-képességgel bír. A húsok sütésénél pedig lehetővé teszi, hogy azok kevesebb zsírt vegyenek fel. Fantasztikusan beilleszthető a paleo és bármely modern étrendbe.
A terméket száraz, jól szellőztetett helyen tárolja!
A bambuszrost fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Tartalmaz: 100% bambuszrost
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 770 kJ/ 192 kcal
zsír: 0 g
ebből telített zsírsavak: 0 g
szénhidrát: 0,1 g
ebből cukor: <0,1 g
rost: 96 g
fehérje: 0 g
só: 0,19 g
Kiszerelés: 150 gramm